Hugo De Jongh NV is een toonaangevende referentie in het leveren van nieuwe liftinstallaties met een breed gamma van toepassingen.

Zowel in residentiële, commerciële als openbare gebouwen voorzien wij hoogstaande liftinstallaties met een kwalitatieve afwerking. Hierbij kan er een keuze gemaakt worden uit een groot assortiment aan hydraulische-, tractie- en machinekamerloze liftoplossingen. Ook voor zeer grote hefvermogens kan u beroep doen op onze diensten.

Als grootste onafhankelijke liftenbouwer van België produceren we liftinstallaties volledig op maat en naar wens van de klant. Hierdoor zijn wij niet gebonden aan standaardafmetingen maar optimaliseren we uw liftinstallatie aan de hand van de beschikbare bouwkundige situatie. Dit zowel voor nieuwbouwprojecten als bestaande gebouwen.

Hugo De Jongh NV beschikt over een ISO 9001+ kwaliteitslabel waardoor we officieel bevoegd zijn voor het produceren en plaatsen van liftinstallaties volgens de laatste Europese normen.

Onze moderne toonzaal biedt de mogelijkheid om het uitzicht van uw nieuwe liftinstallatie naar eigen wens samen te stellen.

Ons maatwerk is de nieuwe standaard!