Autoliften

Autoliften op maat is onze specialiteit!

Hugo De Jongh NV installeerde voor de Antwerpse projectontwikkelaar Steen Vastgoed uit Kapellen (Antwerpen) al meerdere malen autoliften op maat. Hierbij werd steeds gekozen voor een oplossing met een beperkte uitloophoogte en putdiepte die een zo min mogelijke impact op het ontwerp van het gebouw had. Dit, in combinatie met een hoogwaardige kooiafwerking, zorgde bijvoorbeeld voor de ideale oplossing in een nieuwbouwproject gelegen te Ekeren (Antwerpen).

Reeds meer dan 40 jaar is  Hugo De Jongh NV specialist in het ontwikkelen, produceren, installeren, moderniseren en onderhouden van autoliften over heel België. Tegenwoordig stelt Hugo De Jongh NV meer dan 75 specialisten te werk en is sinds 2010 de grootste onafhankelijke liftenbouwer van België. Onze productie van liften staat garant voor kwalitatief maatwerk dat steeds voldoet aan de specifieke wensen van de gebruiker. Hierbij plaatsen en moderniseren we jaarlijks meer dan 50 autoliften voor zowel particuliere- als professionele klanten.

Indien u interesse heeft in een kwalitatieve autolift op maat neem dan gerust met ons contact op via 0800/354 55 of sales@hdj.be. Bekijk hier meer informatie over autoliften.