Hugo De Jongh nv werd in 1974 opgericht als eenmanszaak. Deze was gevestigd in Deurne nabij het centrum van Antwerpen. Bij de oprichting waren er nog geen werknemers in dienst en zorgde Hugo De Jongh persoonlijk voor het onderhoud en de herstellingswerken van een aantal liften in de provincie Antwerpen.

In 1978 werden de eerste werknemers in dienst genomen en met deze verandering ging ook een noodzakelijke verhuis gepaard. Een nieuwe locatie aan een grote invalsweg in Antwerpen, stijgende naambekendheid en het faillissement van een vooraanstaand Antwerps liftenbedrijf zorgden voor een explosie aan nieuwe particuliere en professionele klanten. Door de stijgende vraag maakte dit de aankoop van specifieke productie- en herstellingsmachines noodzakelijk om op een snelle en kwalitatieve manier oplossingen te kunnen bieden aan klanten.

Door de daaropvolgende professionalisering van de productieomgeving startte men langzamerhand ook met het plaatsen van nieuwe liftinstallaties. Hiervoor werd een productie opgestart van een eigen kwalitatief huismerk en profileerde de onderneming zich als een onafhankelijk liftenbouwer.

Al snel na het opstarten van een eigen productie en de daaraan gekoppelde groei had men opnieuw af te rekenen met plaatsgebrek. Ditmaal vond slechts een gedeeltelijke verhuis plaats. De burelen bleven in Deurne gevestigd. Het magazijn en het werkhuis verhuisden naar een nabijgelegen locatie.

In mei 1991 werd de beslissing genomen om alles te centraliseren in een grotere omgeving en werd het geheel ondergebracht in een gebouw gelegen op de Santvoortbeeklaan 31 te Deurne. De bvba werd in december 1992 omgevormd tot een naamloze vennootschap die zich na al die jaren verder had ontwikkeld als een vooraanstaande Antwerpse speler op het gebied van het installeren, moderniseren en onderhouden van liftinstallaties.

Door de aanhoudende vraag van klanten naar het eigen huismerk van liften werd in 1998 een verdere groei gegenereerd door het opstarten van een eigen professioneel plaatbewerkingsatelier.

De jaren hierop volgend nam Hugo De Jongh nv verschillende bedrijven in de sector over. Door de constante toename van klanten werd ook al snel de locatie in Deurne te klein en nam de onderneming zijn intrek in de huidige industriële site in het noorden van Antwerpen, nabij de haven.

Momenteel verzorgen gespecialiseerde technische medewerkers dagelijks het onderhoud van liften verspreid over gans Vlaanderen en Brussel. Een proactief onderhoudsbeleid, korte interventietijden en 24/7 service staan steeds centraal. Door onze uitgebreide kennis van liftinstallaties zijn we ook uitgegroeid tot de ideale partner voor het onderhoud van andere merken.

Hugo De Jongh nv is uw referentie voor een lift met kwaliteit op elk niveau.