Hugo De Jongh NV lanceert een nieuwe huisstijl

Om de verdere uitbouw van Hugo De Jongh NV, als grootste onafhankelijke liftenbouwer van België, te bewerkstelligen lanceren we een gloednieuwe huisstijl die onze moderne aanpak in de toekomst nog beter zal weerspiegelen . Vanwege de stijgende vraag naar de diensten van Hugo De Jongh NV werd het hoog tijd om een nieuwe stijl te hanteren die beter past bij onze moderne toekomstvisie.

De nieuwe website is niet enkel van uiterlijk veranderd maar zal in de toekomst klanten optimaal van informatie verschaffen zodat men een gedetailleerd beeld krijgt van onze diensten en mogelijkheden ‘op maat’. In de nabije toekomst zal de website ook een portaal worden voor mensen die pro-actief informatie over het onderhoud van hun lift(en) wensen op te vragen.

Het nieuwe logo van Hugo De Jongh NV geeft aan de hand van moderne lijnen en kleuren de afdelingen van de organisatie duidelijk weer. Zo zijn we niet enkel specialist in het plaatsen of moderniseren van liften maar kunnen we ook het onderhoud aan eender welk type lift uitvoeren.

De afdeling plaatbewerking zal in de toekomst een nog grotere rol spelen binnen onze organisatie. Dit niet enkel voor de productie van onze liftenkooien (en onderdelen) maar ook als specialiseerde partner voor kwalitatieve oplossingen voor specifieke plaatbewerking.

Hugo De Jongh NV is reeds jaren de vaste referentie inzake liften in Antwerpen en de Kustregio (Knokke – Blankenberge – Brugge). Door middel van een zeer grondige technische kennis en oplossingen op maat kunnen wij u optimaal van dienst zijn.  Hugo De Jongh is uw liftenspecialist met kennis van zaken.