Lift op maat voor Standaard Boekhandel te Antwerpen

Lift op maat voor Standaard Boekhandel te Antwerpen.

Hugo De Jongh NV leverde voor de nieuwe vestiging van Standaard Boekhandel te Antwerpen een lift op maat met een exclusieve schachtstructuur in glas. Dit pronkstuk toont nogmaals aan dat Hugo De Jongh NV marktleider is in het produceren, installeren en onderhouden van liftinstallaties op maat.

 

Artikel in ‘Gazet Van Antwerpen’:

Modernere Standaard Boekhandel opent na 80 jaar op nieuwe locatieDe Standaard Boekhandel is verhuisd naar de Schoenmarkt, na tachtig jaar in de Huidevettersstraat te zijn gevestigd. De nieuwe winkel opent vandaag en oogt veel lichter en hedendaagser, met enkele nieuwigheden zoals een leeshoek en een groot assortiment papierwaren.

In het pand was vroeger een reisbureau gevestigd. “Op drie maanden tijd hebben wij de beneden- en de eerste verdieping grondig verbouwd. Tot vorige zaterdagavond was de winkel in de Huidevettersstraat nog open en met flink wat mankracht zijn vorig weekend alle boeken verhuisd. Met 40.000 titels, waarvan we dan nog meerdere exemplaren in huis hebben, was de verhuis een ware krachttoer.”

Het resultaat is een veel lichtere en modernere winkel. “Veel aandacht ging naar de verlichting en het ruimtelijke gevoel, met veel daglicht. De behuizing van de trap en de lift is een echte eyecatcher, zodat bezoekers gemakkelijk de weg naar de bovenverdieping vinden. Nieuw is dat er ook een leeshoek met kinderhoekje is ingericht”, legt Jonckheere uit.

 

Bron: Gazet Van Antwerpen – 27/01/2016