Onderhoud voor liften van alle merken

Sinds het ontstaan van Hugo De Jongh NV specialiseerden we ons in het onderhouden en herstellen van verschillende liftinstallaties.

Het preventief onderhoud is een absolute vereiste om het goed functioneren en een comfortabele werking te garanderen van uw lift. Zo worden onnodige kosten in de toekomst vermeden. Een goed onderhoud zorgt voor een betrouwbaar gebruik van uw installatie.

Wij maken steeds gebruik van hoog-kwaliteitsvolle materialen. Een volledig uitgerust magazijn en een volautomatische productielijn dragen er toe bij dat de gewenste wisselstukken op een zo kort mogelijke tijd beschikbaar zijn. Bijkomend hebben wij een uitgebreid netwerk van leveranciers welke een snelle levering van niet-alledaagse onderdelen garandeert. Hugo De Jongh NV zorgt er steeds voor dat uw liftinstallatie binnen een zo kort mogelijke tijdspanne terug optimaal functioneert.

Onze diensten beperken zich niet enkel tot het onderhouden van ons eigen huismerk. Dankzij een team van gespecialiseerde technische medewerkers met een uitgebreide kennis van verschillende soorten liften, zijn wij in staat een breed gamma merken te onderhouden, ongeacht het type en bouwjaar.

Wij bieden verschillende onderhoudsformules aan die kunnen afgestemd worden aan de hand van het gebruik van uw liftinstallatie en uw specifieke wensen. Hierbij wordt er steeds rekening gehouden met de meest optimale prijs-kwaliteitsverhouding.

Onze 24/7 service zorgt voor een snelle ontstoring en reparatie van uw installatie door hoogopgeleide techniekers met kennis van zaken. Door een modern informatiesysteem en een open communicatie beschikt u steeds over een duidelijk beeld van de status van uw lift.

Neem nu contact op met één van onze professionele medewerkers via 0800/354 55 of sales@hdj.be.