Plaatbewerking op maat

Hugo De Jongh NV is actief als gespecialiseerde partner op het gebied van plaatbewerking waarbij we via eigen 3D ontwikkeling een garantie kwalitatief maatwerk en een flexibele levertermijn aan zeer competitieve prijzen kunnen garanderen.

In ons atelier beschikken we over een hoogtechnologische en automatische productielijn waarbij we kunnen voldoen aan de specifieke wensen van elke klant.

Een volautomatisch Stopa-magazijn met een breed gamma aan materialen waaronder skinplate, inox, galva en plaatstaal zorgt voor een performante werking van de hypermoderne Trupunch 3000 ponsmachine en de automatische sheetmaster voor het ponsen van de gewenste materialen en dit in verschillende diktes.

Voor het gedetailleerd plooien van het plaatmateriaal doen we beroep op onze semi-automatische Trubend 5130 plooibank. Momenteel zijn we volop bezig met de installatie van een automatische panel bender van het merk Salvagnini. Dit zorgt voor een “just-in-time” productieproces waarbij de geplooide onderdelen volledig naar de wens van de klant worden voorzien.

In aanvulling van bovenstaande machines beschikken we ook over een eigen poederlakkerij met een moderne spuitcabine en hoogwaardige oven waarbij onderdelen in een RAL kleur naar keuze kunnen worden aangeleverd.

Een gespecialiseerde lasafdeling biedt de mogelijkheid complexe constructies te realiseren.

Indien u interesse heeft in onze diensten contacteer ons dan op +32 (0)3 326 38 18 of plaat@hdj.be.